Tiwanaku Fremmede Og Nyhedsmedier

En Houston jurastuderende, er ved at bruge 3D-printere til at hjælpe sundhedspersonale – South Texas College of Law Houston studerende Jessica Livsey og hendes familie har fremstillet 1,400 øre vagter og doneret dem til gratis at sundhedspersonale i Texas, Florida, Pennsylvania, Philadelphia, Californien, og flere steder. Texas court drift vejledning – Kontoret for Retten Administration udsendt opdaterede retningslinjer mandag efter Chief Justice Nathan Hecht, der er udstedt af et 12 Nødsituation For fornyelse og ændring af flere tidligere ordrer. Tilfældig forretning formationer og manglende vejledning give problemer for ejere af små virksomheder ned af vejen. På trods af at være finansieret af skatter på hver virksomhed løn, der er mindre end 40% af arbejdstagerne, der er berettiget til programmet gøre krav på ydelser. Hvad dagpengesystemet fordele, kan medarbejdere få?

Hvordan gør kort tid kompensation for arbejde? I løbet af denne session, deres arbejde søge og re-beskæftigelse log vil blive gennemgået med henblik på at kontrollere, at deres plan er på målet. For nogle jurastuderende, klinik arbejde under COVID-19 føles mere ægte ud end nogensinde før – Selv om de fleste af loven studerende får lidt, hvis nogen egentlig ret tid, de klinikker, som giver direkte erfaring med at arbejde med klienter i nødsituationer, der er afhængige af juridisk rådgivning om forhold, der kan være liv at ændre sig. De konkrete vilkår, der varierer fra stat, men generelt set, kort tid erstatning programmer er til rådighed for arbejdsgivere, der deltager i timer og betale for reduktioner (mellem 10% og 60% af den normale ugentlige arbejdstid, med præcis de tilladte intervaller af varierende tilstand) for bestemte grupper af medarbejdere i stedet for fyringer. For eksempel, hvis en medarbejders ugentlige arbejdstid blev reduceret med 20%, ville medarbejderen modtager 20% af den ugentlige dagpengesystemet fordel, a-kasse at hun ville få i tilfælde af en fritstille.

Lad os antage, at du har en medarbejder i New York, som tjener $40.000 pr år, for en ugentlig løn på $769.23 ($40,000/52), hvis timer og lønnen er reduceret med 20% som del af en kort tid kompensation program. Medarbejderen vil nu tage hjem $615.38 (80% af $769.23) i løn. I tilfælde af at han eller hun misligholder betaling, så långiver kan tage den lovlige vej til at tage sine penge tilbage. At indse, at Jesus Kristus allerede bar prisen for synd, og Han har allerede taget ansvaret, eliminerer behovet for alle, at tage på de synder, af andre.

Som virksomheder forberede sig på at genåbne, arbejdstagere vejer COVID-19 risikoen mod behovet for en lønseddel – Hvis en virksomhed genåbner, og en medarbejder, der vælger ikke at vende tilbage til arbejdet, de bliver berettiget til arbejdsløshed, ifølge Texas Arbejdsstyrke-Kommissionen. Gov Greg Abbott ender self-karantæne mandat for rejsende fra Louisiana – Starter fredag, vej-og luft rejsende ind Texas fra Louisiana vil ikke længere nødt til at selv-karantæne i 14 dage. Job, der er accepteret tæt på eller efter udløbet af den ydelse periode er forbundet med væsentligt lavere stabilitet og lavere lønninger, mens de, der udgang arbejdsløshed, når de stadig er forsikret-og kunne derfor afvise jobtilbud-har en tendens til at finde job, der holder længere og betale højere lønninger. Økonomien og arbejdsmarkedet står over for en række usikkerheder, der kan bremse eller endog afspore et opsving.

Når indkomster er meget lave, selv for en høj dækningsgrad, vil ikke være nok til at opretholde et grundlæggende niveau af forbrug. Når du er færdig med din påstand, og embedsmænd skal du kontakte din forskellige arbejdsgivere til at sørge for, at de oplysninger du har givet er korrekte, vil du modtage besked om, at du er, eller ikke har ret til en ugentlig monetære fordel for en bestemt periode. Forudsat, at medarbejderen skulle være berettiget til den maksimale ugentlige dagpengesystemet fordel, hvis afskediget, hvilket er $504 i henhold til lovgivningen i New York, hun ville være berettiget til $100.80 i dagpenge (20% af $504). Hvad er forskellen mellem arbejdsløsheden kompensation ydelserne i kort tid erstatning programmer og dem, der er til rådighed for timer reduktioner selv fraværet af sådan et program? Den reducerede arbejdstid og løn skal være i stedet for fyringer, der ellers ville opstå, og arbejdsgivere må ikke afskedige medarbejdere, der er omfattet af programmet, mens det er i kraft.